HomeOnze supplementenWeerstandBlogFAQWaar te koop?Over AOVAOV voor professionals

Over AOV

HOME  /   Over AOV

Over AOV

AOV heeft ruim 165 voedingssupplementen voor jou. 80% van de voedingssupplementen van AOV heeft een plantaardige capsule, waardoor er zo min mogelijk hulpstoffen nodig zijn. Verder zijn ze vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, echte pure supplementen dus! 

We vinden het belangrijk om onze gezondheid in de wereld van vandaag zo weinig mogelijk te belasten. Net als de gezondheidsprofessionals die ons al ruim 35 jaar adviseren.

Wit etiket

Kies jij voor ‘puur’? Doordat wij plantaardige capsules gebruiken hebben we zo min mogelijk hulpstoffen nodig. Verder zijn ze ook nog eens vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, echte pure supplementen dus! De capsules van AOV zijn ook plantaardig, dus ook geschikt bij een vegetarische en veganistische leefstijl. 

Transparant etiket

AOV heeft ook tabletten in het assortiment. Die willen we niet hulp- en vulstofvrij maken omdat ze een specifieke toedieningsvorm hebben. Bijvoorbeeld vitamine B12 als zuigtablet ter ondersteuning van de opname.

Geschikt voor jou?

De capsules zijn plantaardig, dus ook geschikt bij een vegetarische en vaak zelfs een veganistische leefstijl. En waar mogelijk ook nog eens vrij van lactose, fructose, gluten en andere gangbare allergenen. Mocht het product van nature toch een allergeen bevatten, dan wordt dit duidelijk op het etiket vermeld.


Wil je zeker weten of een supplement geschikt is voor jou? Je vindt alles in één oogopslag op het etiket of vind hier een supplement dat aansluit bij jouw wensen.

AOV is BRC-gecertificeerd

Wanneer je onze voedingssupplementen gebruikt, wil je er van uit kunnen gaan dat ze voldoen aan de hoogste eisen van kwaliteit en veiligheid. En dat begrijpen wij natuurlijk. Om dit te kunnen waarborgen is AOV al sinds 2008 BRC-gecertificeerd. Lees hier meer over wat het BRC-certificaat inhoudt. 

Wist je dat AOV ruim 165 voedingssupplementen heeft voor jou?

Wit etiket

Kies jij voor puur? 80% van de voedingssupplementen van AOV heeft een plantaardige capsule, waardoor er zo min mogelijk hulpstoffen nodig zijn. Verder zijn ze vrij van geur-, kleur- en smaakstoffen, echte pure supplementen dus!

Transparant etiket

AOV heeft ook tabletten in het assortiment. Die willen we niet hulp- en vulstofvrij maken omdat ze een specifieke toedieningsvorm hebben. Bijvoorbeeld vitamine B12 als zuigtablet ter ondersteuning van de opname.

Waarom AOV?

Zonder toevoegingen

De vitamines en mineralen in de supplementen van AOV hebben en zo natuurlijk mogelijke vorm, zodat het lichaam deze makkelijk herkent en goed opneemt. Ze bevatten zo min mogelijk hulpstoffen.

Geschikt voor vegetariër en veganist

AOV maakt gebruik van plantaardige capsules (vegacaps) waardoor het grootste deel van de producten passen in een vegetarische en veganistische leefstijl. 

Eenvoudig in te nemen

De vegacaps van AOV zijn gemakkelijk in te nemen, maar kunnen ook eenvoudig opengemaakt worden. De inhoud kan dan vermengd worden met voeding of opgelost worden in bijvoorbeeld water of yoghurt.  

© 2019 AOV. All rights reserved  —  Privacybeleid  —  Cookie Policy