Sluiten

Puur en alleen vitamines, mineralen of kruiden in een vegan capsule, verder niets!

Bij het gebruik van voedingssupplementen wil je zeker weten wat je neemt. Kies jij alleen ‘puur’ voor jouw gezondheid? Kies dan voor AOV. Ons orthomoleculaire assortiment is vrij van synthetische geur-, kleur-, smaak- en andere hulp- en vulstoffen, herkenbaar aan het witte etiket. Alle capsules van AOV zijn plantaardig, dus ook geschikt bij een vegetarische en veganistische leefstijl.

We vinden het belangrijk om onze gezondheid in de wereld van vandaag zo weinig mogelijk te belasten. Net als de orthomoleculaire gezondheidsprofessionals, die al ruim 35 jaar AOV adviseren. Zij ondersteunen jouw gezondheid met vitamines, mineralen en kruiden en adviseren zo puur mogelijke voeding met zo min mogelijk toevoegingen. Heb je vragen? Een orthomoleculaire gezondheidsprofessionals bij jou in de buurt helpt je graag aan een persoonlijk advies.

.....Puur, zonder hulp- en vulstoffen, wit etiket
.....Plantaardige vegan capsule
.....Vrij van allergenen
.....Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Hypoallergeen

Vrij van lactose, fructose, gluten en gangbare allergenen. Mocht het product van nature toch een allergeen bevatten, zoals glucosamine wat van schaal/ en schelpdieren afkomstig is, dan wordt dit duidelijk op het etiket vermeld.

Eenvoudig in te nemen

Heeft u moeite met het innemen van capsules dan kunt u de meeste capsules van AOV eenvoudig open maken. De inhoud kunt u vermengen met uw voeding of oplossen in water of yoghurt.

Handige nummers

De supplementen van AOV staan op nummer. Hierdoor is je product eenvoudig terug te vinden in het winkelschap. Voor AOV bent je overigens geen nummer, want de behoefte aan ondersteuning met voedingssupplementen is voor iedereen verschillend. Daarom krijgt je van de orthomoleculaire gezondheidsprofessionals die AOV adviseren altijd een persoonlijk advies, met een persoonlijke nummer combinatie van twee of meer supplementen in combinatie met een voedingsadvies.

> Kies voor puur, kies voor AOV