552 Calcium Magnesium Citraat & AC

Adviesprijs

€ 21,95

60
tabletten

vegan

552 Calcium Magnesium Citraat & AC

552 Calcium Magnesium Citraat & AC  bevat aminozuur gebonden calcium en magnesium in de verhouding 3:2. Door de tabletvorm kan een hoge doses worden bereikt.

Vegetarisch?
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Dosering
2x daags 1 tablet

Inhoud
60 tabletten

Voordelen van 552 Calcium Magnesium Citraat & AC
  • Magnesium speelt een rol bij de botaanmaak en is goed voor de spieren
  • Calcium is nodig voor de instandhouding van normale botten
  • 300 mg calcium en 200 mg magnesium per dagdosering

Calcium is qua hoeveelheid het meest voorkomende mineraal in ons lichaam en is nodig voor sterke tanden en botten. Calcium en magnesium werken nauw met elkaar samen. Vooral voor de botten zijn zowel calcium als magnesium van groot belang. Het belang van de samenwerking blijkt wel wanneer er onvoldoende of juist teveel calcium uit de voeding wordt gehaald. In het eerste geval zorgt het lichaam zelf, met hulp van magnesium, voor calcium; het haalt het uit de botten(!). Teveel calcium zorgt voor uitscheiding van magnesium, wat een ongunstige invloed heeft op het botweefsel. Daarom is het van belang de verhouding calcium:magnesium (3:2) vanuit de voeding optimaal te houden. 552 Calcium Magnesium Citraat & AC bevat aminozuur gebonden calcium en magnesium in de verhouding 3:2. Door de tabletvorm kan een hoge doses worden bereikt, 300 mg calcium en 200 mg magnesium per dagdosering (2 tabletten).

Mineralen,vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddelen (stearinezuur,tricalcium fosfaat, silicium dioxide,magnesium stearaat, talk), glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, isomalt, carnaubawas), kleurstof (calciumcarbonaat), triglyceriden. 

Calcium (calcium citraat, calcium bisglycinaat complex) 300 mg
Magnesium (magnesium citraat, magnesium bisglycinaat) 200 mg

Vind een verkooppunt in de buurt