530 Zink picolinaat

Adviesprijs

€ 16.50

60
vegacaps

vegan

530 Zink picolinaat

530 Zink picolinaat is zink gebonden aan het organische molecuul picolinezuur en bevat 30 mg elementair zink per vegacaps

Vegetarisch?
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Dosering
1x daags 1 vegacaps

Inhoud
60 vegacaps

Voordelen van 530 Zink picolinaat
  • Dosering van 30 mg zink per vegacaps
  • Organisch gebonden vorm van zink aan picolinezuur
  • Zink heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en zorgt mede voor een goede weerstand
  • Zink draagt bij aan een normale hormoonhuishouding en ondersteunt de vruchtbaarheid van mannen en vrouwen

530 Zink Picolinaat 30 mg Dit zink supplement bevat organisch gebonden zink. 530 Zink Citraat bevat 30 mg zink per dagdosering van 1 vegacaps. De vegacaps met zink picolinate/picolinaat ondersteunen je immuunsysteem, weerstand en koolhydraatmetabolisme. Supplementen met zink picolinate Wat is zink picolinaat? Zink picolinaat (of picolinate) is een vorm van zink die gebonden is aan het zuur picolinezuur. Omdat picolinezuur in het lichaam voorkomt, is deze vorm van zink goed opneembaar. Zink heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en de natuurlijke afweer van het lichaam, draagt bij aan het concentratie-, en leervermogen en helpt de geest helder te houden. Zink is belangrijk voor een normale stofwisseling van macronutriënten (koolhydraten, vetten en eiwitten). Zink speelt een rol bij de groei en ontwikkeling van weefsel en bij de opbouw van eiwitten in je lichaam en helpt om normaal en scherp te blijven zien. Daarnaast helpt zink, naast verschillende vitaminen en mineralen, bij het behoud van normale huid, haar en nagels. Ten slotte draagt zink bij aan een normale hormoonhuishouding en ondersteunt het mineraal de vruchtbaarheid van zowel man als vrouw. Natuurlijke zinksupplementen zonder hulpstoffen De referentie-inname van zink is voor volwassen mannen 9 mg per dag en voor vrouwen vastgesteld op 7 mg per dag. Een zinktekort vanuit de voeding komt niet vaak voor. Een aanvulling op je voeding in de vorm van zink supplementen kan echter wel helpen bij het ondersteunen van je weerstand. 530 Zink picolinaat bevat 30 mg zink per dagdosering van 1 vegacaps. De voedingssupplementen van AOV met een wit etiket zijn vrij van onnodige geur-, kleur-, en smaakstoffen. De vegacaps zijn plantaardig en in de meeste gevallen geschikt bij een vegetarische/veganistische leefstijl. Zink supplement kopen Liever een ander supplement met zink kopen? AOV heeft zink tabletten en capsules ook in andere doseringen als enkelvoudig supplement of als combinatieproduct. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt Disclaimer: 530 Zink Picolinaat 30 mg is uitsluitend geschikt voor volwassenen. Wij adviseren bij langdurig gebruik extra inname van koper.

Mineraal, vulstof (microkristallijne cellulose), hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), antioxidant (ascorbyl palmitaat).

Zink picolinaat 150 mg
- waarvan zink 30 mg

Vind een verkooppunt in de buurt