562 Kalium citraat

Adviesprijs

€ 18.95

90
vegacaps

vegan

562 Kalium citraat

562 Kalium citraat is een organische verbinding met een goede biologische beschikbaarheid. Ook wanneer er sprake is van onvoldoende maagzuur productie wordt kaliumcitraat goed opgenomen.

Vegetarisch?
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Dosering
2x daags 1 vegacap

Inhoud
90 vegacaps

Voordelen van 562 Kalium citraat
  • Goed voor de instandhouding van een normale bloeddruk
  • Speelt een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen
  • Goed voor de spieren

In de voeding zit kalium vooral in groente en fruit, aardappelen en vlees, maar ook in brood, melk en noten. Niet iedereen haalt de gemiddelde inname van 3,6 gram per dag. In het lichaam komt kalium voor in elke lichaamscel. Kalium is betrokken bij de waterhuishouding van het lichaam en belangrijk voor het handhaven van een normale bloeddruk. Een andere functie van kalium ligt in het ondersteunen van de spierwerking. Kalium zorgt ervoor dat de spieren zich goed kunnen samentrekken en weer ontspannen. Ook bij het overbrengen van zenuwprikkels speelt kalium een belangrijke rol. 562 Kalium citraat is een organische verbinding met een goede biologische beschikbaarheid. Ook wanneer er sprake is van onvoldoende maagzuur productie wordt kaliumcitraat goed opgenomen.

Mineraal, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vulstof (microkristallijne cellulose), antioxidant (ascorbyl palmitaat).

Kalium citraat 1.180 mg waarvan kalium 400 m (20%)

Vind een verkooppunt in de buurt