513 Magnesium AC & Citraat

Adviesprijs

€ 49.50

180
tabletten

vegan

513 Magnesium AC & Citraat

513 Magnesium AC & Citraat bevat 150 mg magnesium per tablet welke organisch gebonden is aan een aminozuur (glycinaat en citraat)

Vegetarisch?
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Dosering
2 x daags - 1 tablet

Inhoud
180 tabletten

Voordelen van 513 Magnesium AC & Citraat
  • Magnesium speelt een rol bij het behoud van soepele spieren en sterke botten
  • Magnesium is goed voor het concentratievermogen, het geheugen en de leerprestaties
  • Magnesium voor een goede geestelijke balans
  • Organisch gebonden mineraal

512 Magnesium AC & Citraat (150 mg) De supplementen met magnesium AC en citraat van AOV bevatten organisch gebonden magnesium aan de aminozuren glycinaat en citraat. 512 Magnesium AC & Citraat levert 150 mg magnesium per tablet. Magnesium ondersteunt het energieniveau, de spieren en botten. Magnesium citraat en bisglycinaat Waarom supplementen met magnesium? Magnesium helpt bij het vrijmaken van energie uit de voeding en ondersteunt op deze manier het energieniveau. Dit mineraal speelt ook een rol bij de botaanmaak en bij het behoud van sterke en soepele spieren. Magnesium draagt ook bij aan enkele psychologische functies en is onder meer betrokken bij hersen- en zenuwfuncties die invloed hebben op het concentratievermogen. Magnesium is goed voor de gemoedstoestand, leerprestaties en het geheugen. Het kan gunstig zijn om magnesium supplementen te nemen als aanvulling op de voeding. Ook bij intensief sporten en bij het gebruik van sommige medicijnen kan er een hogere magnesiumbehoefte ontstaan. Om magnesium goed op te kunnen nemen, wordt het gekoppeld aan de aminozuren citraat en bisglycinaat. De tabletten leveren 300 mg magnesium per dagdosering van 2 tabletten. Liever een ander supplement met magnesium kopen? AOV heeft magnesium supplementen ook in andere vormen en doseringen. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

Mineralen, vulstoffen (microkristallijne cellulose, natrium croscarmellose), maltodextrine, antiklontermiddelen (stearinezuur, magnesium stearaat, talk), glansmiddelen (hydroxypropyl cellulose, hydroxypropylmethyl cellulose, glycerine, carnauba was), kleurstof (titanium dioxide).

Magnesium bisglycinaat 2.000 mg
waarvan magnesium 200 mg
Magnesium citraat, oxide 625 mg
waarvan magnesium 100 mg

Vind een verkooppunt in de buurt