721 Krillolie

Adviesprijs

€ 41.50

60
capsules

721 Krillolie

721 Krillolie bevat krillolie een hoog percentage omega 3 vetzuren. EPA en DHA in krillolie zijn voor een groot deel zijn ingebouwd in fosfolipiden

Niet geschikt voor vegetariërs en veganisten

Dosering
2x daags 1 capsule

Inhoud
60 capsules

Allergeneninfo
Vis, Week- en schaaldieren

Voordelen van 721 Krillolie
  • Bron van omega 3 vetzuren
  • Afkomstig van duurzame vangst
  • EPA en DHA ondersteunen het hart
  • DHA is een belangrijke bouwsteen van de hersenen

Krill is een klein, garnaalachtig schaaldiertje dat zich voedt met plankton en algen. 721 Krillolie van AOV wordt gewonnen uit de Euphasia superba, een krillsoort die rond de zuidpool leeft. De voor 721 Krillolie van AOV gevangen krill wordt op duurzame en milieuvriendelijke wijze verkregen. Deze ecologisch verantwoorde vangstmethode kent geen ongewenste bijvangst van vis of zeehonden. Hiervoor wordt samen gewerkt met het Wereld Natuur Fonds. Net als visolie bevat krillolie een hoog percentage omega 3 vetzuren. Het verschil is echter dat de omega 3 vetzuren EPA en DHA in krillolie voor een groot deel zijn ingebouwd in fosfolipiden. Omega 3 vetzuren gebonden aan fosfolipiden vermengen zich goed met water en worden gemakkelijker vanuit de darm opgenomen.

Krillolie (uit week- en schaaldieren), visgelatine (capsule), verdikkingsmiddel (glycerine; capsule), zoetstof (sorbitol).

Krillolie
- met EPA: 120 mg
- met DHA: 55 mg
- met fosfolipiden: 400 mg
- en astaxanthine esters: 100 mcg
1.000 mg
ECO-Harvesting™ is een geregistreerd handelsmerk van Aker BioMarine.

Vind een verkooppunt in de buurt