535 Zink-Extra zuigtabletten

Adviesprijs

€ 9.95

30
zuigtablet

vegan

535 Zink-Extra zuigtabletten

535 Zink-Extra zuigtabletten bevat zink, vitamine C, propolis en vruchtenextracten als zwarte bes, rozenbottel en acerola-kers en bioflavonoïden. In handige meeneemverpakking.

Vegetarisch?
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Dosering
3 x daags - 1 zuigtablet

Inhoud
30 zuigtablet

Voordelen van 535 Zink-Extra zuigtabletten
  • Compleet zinksupplement met vitamine C en propolis
  • In handige meeneemverpakking
  • Zink en vitamine C ondersteunen het immuunsysteem en een goede weerstand
  • Vitamine C geeft extra weerstand bij lichamelijke inspanning¹

535 Zink-Extra zuigtabletten Zuigtabletten met zink in een handige meeneemverpakking. De zink zuigtabletten van AOV bevatten naast zink ook vitamine C, propolis (gemaakt door honingbijen), bioflavonoïden en vruchtenextracten van zwarte bes, rozenbottel en acerola-kers. 535 Zink-Extra zuigtabletten levert 6 mg zink en 300 mg vitamine C (ascorbinezuur) per dagdosering van 3 zuigtabletten. Zink zorgt mede voor de normale werking van het immuunsysteem. Zink supplementen met wat extra’s Waarom supplementen met zink? Zink is onmisbaar in de voeding voor tal van lichaamsfuncties. Het draagt bij aan een goede weerstand en ondersteunt de afweer van het lichaam. Zink is belangrijk voor een normale stofwisseling van macronutriënten (koolhydraten, vetten en eiwitten). Zink speelt een rol bij de groei en ontwikkeling van weefsel en bij de opbouw van eiwitten in je lichaam. Daarnaast helpt zink, naast verschillende vitaminen en mineralen, bij het behoud van normale huid, haar en nagels. Vitamine C, propolis en meer De 535 Zink-Extra zuigtabletten bevatten ook andere stoffen. • Vitamine C zorgt mede voor een goede weerstand en ondersteunt het immuunsysteem tijdens en na fysieke inspanning*. Deze vitamine wordt ook wel ascorbinezuur genoemd. • Propolis wordt door honingbijen gemaakt. Propolis (Grieks voor ‘wachters voor de stad’) wordt door de bijen gebruikt om hun nest te omhullen en te beschermen • Daarnaast bevatten de zuigtabletten met zink ook bioflavonoïden (waaronder rutine) en vruchtenextracten van zwarte bes, rozenbottel en acerola-kers. De zink zuigtabletten van AOV zijn er als aanvulling op de dagelijkse voeding. Een zinktekort in de voeding komt niet vaak voor, maar toch kan een aanvulling helpen om jouw weerstand te ondersteunen. De zink zuigtabletten zijn ook in een verpakking met 90 zuigtabletten verkrijgbaar. Liever een ander supplement met zink kopen? AOV heeft zink tabletten en capsules ook in andere doseringen als enkelvoudig supplement of als combinatieproduct. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt *Het gunstige effect wordt verkregen bij een dagelijkse inname van 200 mg vitamine C naast de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C.

Fructose, zoetstof (sorbitol), vitamine, antiklontermiddelen (stearinezuur, magnesium stearaat), aroma met sinaasappelsmaak, mineraal, propolis-extract, rozenbottel-poeder, citrus bioflavonoïden-complex, citrus aurantium-extract hesperidine-complex, rutine, acerola kers-poeder.

Zink (zink citraat) 6 mg (60%)
Vitamine C (ascorbinezuur) 300 mg (375%)
Bioflavonoïden-complex 3 mg
Acerola kers (Malphighia glabra)-poeder 3 mg
Rozenbottel (Rosa canina)-poeder 3 mg
Hesperidine (Citrus aurantium-extract) 3 mg
Propolis-extract 15 mg
Rutine 3 mg
Mineraal is vermeld met de elementaire hoeveelheid.

Vind een verkooppunt in de buurt