1032 Weerstandcomplex

Adviesprijs

€ 29,95

60
vegacaps

vegetarisch

1032 Weerstandcomplex

Dit supplement bevat een unieke combinatie van 11 nutriënten waaronder vitamines, zink, quercetine, vlierbes en maitake. 

Vegetarisch?
Geschikt voor vegetariërs

Dosering
1x daags - 2 vegacaps

Inhoud
60 vegacaps

Voordelen van 1032 Weerstandcomplex
  • Unieke combinatie van 11 nutriënten waaronder vitamines, zink, quercetine, vlierbes en maitake
  • Met vitamine C, D en zink ter ondersteuning van het immuunsysteem
  • Vitamine C en zink helpen cellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf
1032 Weerstandscomplex heeft een combinatie van 11 nutrienten waaronder vitamines, zink, quercetine, vlierbes en maitake. Vitamine c en zink ter ondersteuning van het immuunsysteem. 

1032 Weerstandcomplex ondersteunt het immuunsysteem en kan gedurende het gehele jaar een bijdrage leveren aan de weerstand. Het supplement bestaat uit een combinatie van vitamines, zink, verschillende planten-extracten en de paddenstoel maitake. Door deze veelzijdige ingrediënten gelden er enkele gebruiksadviezen. Er staat bijvoorbeeld op het etiket dat het wordt afgeraden om het supplement langer dan 10 dagen achtereenvolgens te gebruiken. Dit gebruiksadvies is zekerheidshalve. Het is niet aangetoond dat een langer gebruik nadelige gezondheidseffecten heeft. Heb je vragen over dit supplement of twijfel je of dit supplement voor jou geschikt is? Neem dan contact met ons op.

Quercetine, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vitamines, arabinogalactaan, citroen melisse-extract, vlierbes-extract, maitake-extract, siberische ginseng-extract, astragalus-extract, aloë vera-extract, mineraal.  

Op zoek naar vitamines voor de weerstand? Bekijk onze beste tips om je weerstand te verhogen en welke supplementen je hierbij kunnen helpen.

Hoe verhoog je je weerstand?

De basis van een goede weerstand? Gezonde voeding, beweging, nachtrust, mentale en fysieke ontspanning. Wil je je weerstand verbeteren, dan is het belangrijk dat je voldoende vitamines binnenkrijgt, zoals vitamine A, vitamine B6 en vitamine C. Zo draagt vitamine B6 bij aan de aanmaak van afweercellen, zorgt vitamine A voor een goede weerstand en helpt vitamine C bij de bescherming van gezonde lichaamscellen. Ook het mineraal zink kan helpen om je weerstand te verhogen.

 

Welke vitamines voor een goede weerstand?

Er zijn een aantal vitamines die een belangrijke rol spelen bij de weerstand. Deze vitamines ondersteunen je weerstand:

  • Vitamine A
  • Vitamine B6
  • Vitamine B11 (foliumzuur)
  • Vitamine B12
  • Vitamine C
  • Vitamine D

Weerstand verhogen met een zink supplement?

Zink is een belangrijk mineraal dat bijdraagt aan een normale werking van het immuunsysteem en de afweer van je lichaam. Daarnaast heeft zink een anti-oxidatieve werking en helpt als antioxidant de lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf. In één vegacap van het voedingssupplement ‘1032 Weerstandcomplex’ van AOV zit 10 mg zink. Dit sluit goed aan bij de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid. Zo is de richtlijn voor volwassen mannen 9 mg zink en voor volwassen vrouwen 7 mg zink.

 

Vitamine C (ascorbinezuur) 200 mg
Vitamine D3 (cholecalciferol) 10 mcg / 400 IE
Zink (zink citraat) 10 mg
Aloë vera (Aloe barbadensis)-extract 50 mg
Astragalus (Astragalus membranaceus)-extract 75 mg
Citroen melisse (Melissa officinalis)-extract 200 mg
Maitake (Grifola frondosa)-extract 150 mg
Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus)-extract 75 mg
Vlierbes (Sambucus nigra)-extract 150 mg
Arabinogalactaan 200 mg
Quercetine 200 mg

Vind een verkooppunt in de buurt