1030 Paddenstoelencomplex

Adviesprijs

€ 29,95

60
vegacaps

vegan

1030 Paddenstoelencomplex

Dit paddenstoelensupplement bevat een unieke combinatie van Agaricus Blazei, Cordyceps Sinensis en de Inotus Obliquus (Chaga) met gestandaardiseerde extracten uit de verschillende groeifases. Bevat plantaardige vitamine D3 ter ondersteuning van het immuunsysteem.

Vegetarisch?
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Dosering
1x daags 1-3 vegacaps

Inhoud
60 vegacaps

Voordelen van 1030 Paddenstoelencomplex
  • Paddenstoelensupplement verrijkt met plantaardige vitamine D3
  • Vitamine D ondersteunt het immuunsysteem
  • Met gestandaardiseerde extracten uit verschillende groeifases van de paddenstoel

1030 Paddenstoelencomplex

Waarom een supplement met paddenstoelenextracten?
1030 Paddenstoelencomplex biedt een unieke combinatie van drie verschillende extracten uit de verschillende groeifasen van de paddenstoelen: het vruchtlichaam, mycelium en primordium. Het vruchtlichaam is het meest bekende, bovengrondse deel van de paddenstoel. Het mycelium bevindt zich onder de grond. Vitamine D3 Dit paddenstoelensupplement is verrijkt met vegan vitamine D3. Vitamine D helpt het natuurlijk immuunsysteem van de lichaamscellen en zorgt mede voor een goede weerstand. Deze veganistische vitamine D is afkomstig uit algen en is daarom ook geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Chaga (Inotus Obliquus)
De Chaga, ofwel berkenweerschijnzwam, wordt al eeuwen door inheemse stammen in Oost-Azië gebruikt. De Chaga paddenstoel groeit op de bast van een berkenboom. 1030 Paddenstoelencomplex bevat 100% full spectrum Chaga-extract gestandaardiseerd op 30% polysachariden.

Cordyceps Sinensis
De Cordyceps Sinensis, of ook wel Chinese rupsenzwam of caterpillar fungus, is volgens de Chinese kruidenkunde de 'keizer van de paddenstoelen'. 1030 Paddenstoelencomplex bevat 100% full spectrum Cordysceps Sinensis-extract gestandaardiseerd op 30% polysachariden.

Agaricus Blazei
De Agaricus Blazei wordt ook wel bladhoopchampignon of amandelpaddenstoel genoemd. De bladhoopchampignon is ook een bekende paddenstoel die al eeuwen wordt gebruikt in de Chinese kruidenkunde.

Natuurlijke supplementen zonder hulpstoffen
1030 Paddenstoelencomplex bevat gestandaardiseerde extracten uit de Agaricus Blazei, Cordycecps Sinensis en de Inonotus Obliquus (Chaga). De voedingssupplementen van AOV met een wit etiket zijn vrij van geur-, kleur-, en smaakstoffen. De capsules van AOV zijn ook plantaardig, waardoor er zo min mogelijk hulpstoffen nodig zijn. Deze supplementen zijn geschikt bij een vegetarische en veganistische leefstijl. Voedingssupplementen dienen als aanvulling op een gevarieerde voeding.

1030 Paddenstoelencomplex kopen? Dit supplement bevat vitamine D wat helpt bij het ondersteunen van je weerstand. Ontdek welke andere supplementen van AOV jou hier ook bij kunnen helpen en neem een kijkje in ons assortiment energie en weerstand supplementen. Vind een verkooppunt bij jou in de buurt

bladhoopchampignon-extract, berkenweerschijnzwam-extract, Chinese rupsenzwam-extract, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vitamine

Vitamine D3 (cholecalciferol uit alg) 2,5 mcg / 100 IE (50%)
Agaricus Blazei (bladhoopchampignon)-extract
- gestandaardiseerd extract uit het vruchtlichaam op 30% polysacchariden
675 mg
Cordyceps sinensis (Chinese rupsenzwam)-extract
- gestandaardiseerd (full-spectrum) extract op 30% polysacchariden
375 mg
Inonotus obliquus (chaga) (berkenweerschijnzwam)-extract
- gestandaardiseerd (full-spectrum) extract op 30% polysacchariden
675 mg

Vind een verkooppunt in de buurt