551 Calc. Magn. Zink Citraat

Adviesprijs

€ 24,95

90
vegacaps

vegan

551 Calc. Magn. Zink Citraat

551 Calcium Magnesium & Zink citraat bevat calcium en magnesium in een organische, natuurlijk gebonden vorm, namelijk als citraat. 

Vegetarisch?
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Dosering
1x daags 2 vegacap

Inhoud
90 vegacaps

Voordelen van 551 Calc. Magn. Zink Citraat
  • Goed voor het skelet en het behoud van sterke botten
  • Goed opneembare organisch gebonden mineralen

551 Calcium Magnesium & Zink citraat bevat calcium en magnesium in een organische, natuurlijk gebonden vorm, namelijk als citraat. Calcium is qua hoeveelheid het meest voorkomende mineraal is ons lichaam en is nodig voor sterke tanden en botten. Calcium en magnesium werken met elkaar samen. Vooral voor de botten zijn zowel calcium als magnesium van groot belang. Het belang van de samenwerking blijkt wel wanneer er onvoldoende of juist teveel calcium uit de voeding wordt gehaald. In het eerste geval zorgt het lichaam zelf, met hulp van magnesium, voor calcium; het haalt het uit de botten(!). Teveel calcium zorgt voor uitscheiding van magnesium, wat een ongunstige invloed heeft op het botweefsel. Daarom is het van belang de verhouding calcium-magnesium vanuit de voeding optimaal te houden.

*Gewijzigde samenstelling: mineralen zijn gebonden aan citraat in plaats van pidolaat. Calcium en magnesium verhoogd van 25 mg en 15 mg naar 60 mg en 28 mg per capsule. Zink nu 15 mg per twee in plaats van per één capsule.

Mineralen, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), vulstof (microkristallijne cellulose).

Calcium (calcium citraat) 120 mg
Magnesium (magnesium citraat) 56 mg
Zink (zink citraat) 15 mg

Vind een verkooppunt in de buurt