424 Vegan D3 druppels

Adviesprijs

€ 22.50

15
ML

vegan

424 Vegan D3 druppels

Veganistische vorm van vitamine D3 afkomstig uit algen. Bevat 25 mcg vitamine D3 per dagdosering

Vegetarisch?
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Dosering
1x daags 5 oliedruppels

Inhoud
15 ML

Voordelen van 424 Vegan D3 druppels
  • Met een hoge dosering van 25 mcg vitamine D3 per dagdosering van 5 druppels
  • Met handige druppelaar
  • Neutrale smaak
  • Vitamine D heeft een positieve invloed op het immuunsysteem
  • Zo min mogelijk hulp- en vulstoffen

424 Vitamine D3 Vegan

De veganistische vorm van vitamine D vind je in 424 Vitamine D3 Vegan van AOV. De plantaardige druppels bevatten vitamine D3 (cholecalciferol) afkomstig van algen en zijn eenvoudig in te nemen. Vitamine D is een belangrijke vitamine die helpt bij de ondersteuning van het immuunsysteem.

Waarom veganistische vitamine D3?
Vitamine D3 zorgt mede voor een goede weerstand en speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren. Ook is vitamine D belangrijk voor de fosfor- en calciumopname en zorgt deze vitamine mede voor het behoud van sterke botten en tanden. Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine die het lichaam zelf kan aanmaken in de huid onder invloed van uv-straling. Vitamine D komt voor als vitamine D2 (ergocalciferol, plantaardige vorm) en vitamine D3 (cholecalciferol, dierlijke vorm). Vitamine D3 is een actieve vorm van vitamine D en is daarom goed opneembaar. Hoewel zonlicht de belangrijkste bron van vitamine D is, komt vitamine D3 in de voeding vooral voor in (vette) vis. Vitamine D2 wordt gevormd in bepaalde paddenstoelen en schimmels.

Vegan vitamine D uit algen
De vitamine D3 in supplementen komt meestal uit schapenwolvet (lanoline). Maar vitamine D3 kan ook veganistisch geproduceerd worden. De vegan vitamine D van AOV is namelijk afkomstig uit algen. Vanwege de plantaardige oorsprong is 424 Vitamine D3 Vegan geschikt voor veganisten en vegetariërs. De druppels leveren per dagdosering van 5 druppels 25 mcg vitamine D3. De veganistische vitamine D druppels zijn op oliebasis, bevatten geen toevoegingen, zijn hypoallergeen en passen binnen een veganistische leefstijl.

Triglyceriden, vitamines (vitamine D3, vitamine E (d-alfa-tocoferol))

Vitamine D3 (cholecalciferol uit alg) 25 mcg/ 1.000 IE

Vind een verkooppunt in de buurt