1002 Slaapnorm

Adviesprijs

€ 17,50

30
vegacaps

vegan

1002 Slaapnorm

1002 Slaapnorm bevat valeriaan-extract, dat kan helpen om goed te slapen. Bevat ook 0,29 mg melatonine.

Vegetarisch?
Geschikt voor vegetariërs en veganisten

Dosering
1x daags 2 vegacaps

Inhoud
30 vegacaps

Voordelen van 1002 Slaapnorm
  • Om lekker te slapen
  • Met het kruid valeriaan uit de kamperfoeliefamilie. Valeriaan-extract helpt te ontspannen en kan helpen bij het creëren van rust in periodes van stress*.
  • Met vitamine B3 en B6 ter ondersteuning van het energieniveau en een goede geestelijke balans.

  • 1002 Slaapnorm bevat daarnaast het hormoon melatonine
  • In 1002 Slaapnorm zijn ook de aminozuren L-theanine en L-tryptofaan te vinden. L-theanine komt voor in groene en zwarte thee.

1002 Slaapnorm met valeriaan kopenh3>

De 30 vegacaps bevatten valeriaan-extract, die je kunnen helpen om goed te slapen. Ook bevat 1002 Slaapnorm 0,29 mg melatonine. 1002 Slaapnorm kopen? Vind een verkooppunt bij jou in de buurt. 1002 Slaapnorm met vitamine B3 en B6 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid Goed slapen is belangrijk voor veel lichaamsfuncties. Een goede nachtrust is van belang om uitgerust wakker te worden en zorgt ervoor dat je overdag alert en geconcentreerd kunt zijn. Het streven bij de gemiddelde volwassenen ligt op 7 à 8 uur slaap per nacht. Valeriaan helpt je bij het sneller in slaap vallen* en vitamine B3 en B6 leveren een bijdrage aan je energieniveau. 1002 Slaapnorm bevat melatonine, valeriaan-extract, L-theanine, vitamine B3 en vitamine B6. Stoffen in 1002 Slaapnorm

 

Slaapsupplement te koop als vegacaps

1002 Slaapnorm is te koop als vegacaps. De capsules van AOV zijn ook plantaardig, dus ook geschikt bij een vegetarische en veganistische leefstijl. AOV heeft ruim 165 voedingssupplementen voor jou. Per product vind je uitgebreide informatie en het dichtstbijzijnde verkooppunt van het supplement.

 

* Deze gezondheidsclaims zijn in afwachting van goedkeuring door de Europese Commissie Disclaimer: Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 17 jaar. Het gebruik van 1002 Slaapnorm in combinatie met mono-amineoxidase-remmers (MAO-remmers) wordt afgeraden. Raadplaag een deskundige bij gelijktijdig gebruik van medicijnen. Een voedingssupplement kan gevarieerde voeding niet vervangen.

Valeriaan-extract, L-tryptofaan, hydroxypropylmethyl cellulose (vegacaps), L-theanine, vitamines, rijstmeel, antioxidant (ascorbyl palmitaat), melatonine.

Vitamine B3 (nicotinamide) 20 mg
Vitamine B6 (pyridoxaal-5-fosfaat) 10 mg
L-theanine (uit groene thee (Camellia sinensis)-extract)
(bevat 0,42 mg epigallocatechine-3-gallaat)
50 mg
L-tryptofaan 240 mg
Valeriaan (Valeriana officinalis)-extract
- gestandaardiseerd extract uit de wortel op 0,8% valereenzuren
600 mg
Melatonine 0,29 mg

Vind een verkooppunt in de buurt