HomeVind je voedingssupplementWaar te koop?KennisOver AOVNieuwsAOV voor professionals

Nieuws over corona

HOME  /   Nieuws over corona

AOV helpt mee in het virus tegen gaan

De Nederlandse regering heeft nieuwe maatregelen genomen in het belang van de volksgezondheid en om de verdere impact van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid. Wij werken vanaf nu grotendeels op afstand om de gezondheid en veiligheid van onze collega’s, cliënten en relaties te waarborgen en verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Graag informeren wij jou ook over waar wij nu druk mee bezig zijn.

De vraag naar de voedingssupplementen voor de weerstand is explosief gestegen. Wij doen er alles aan om onze distributie partners/ gezondheidsprofessionals te blijven voorzien van advies en voldoende productvoorraad; onze productie draait op volle toeren! Natuurlijk hoe langer de corona-stress aanhoudt, hoe grotere deze uitdaging wordt. 

Tot onze spijt zien we ons genoodzaakt om onze educatie activiteiten voor gezondheidsprofessionals t/m 6 april op kort termijn te annuleren of verplaatsen naar een later moment. Onze deelnemers zullen vandaag persoonlijk geïnformeerd worden. 

Wij snappen dat jullie als consument ook meer vragen hebben over supplementen ter ondersteuning van de gezondheid. Om al deze vragen te kunnen beantwoorden, verzoeken we je eerst naar een gezondheidsprofessional in de buurt te gaan (bekijk de verkooppunten). Of wanneer niet noodzakelijk, een e-mail te sturen naar klantenservice@aov.nl en te wachten op een persoonlijk antwoord. Wij helpen iedereen graag aan een juist advies en supplement!

Wij zullen de dagelijkse ontwikkelingen volgen en ons beleid aanpassen waar nodig, we vertrouwen op je begrip. Namens het gehele team van MCO Health / AOV wensen wij iedereen veel sterkte in deze moeilijke tijd en let goed op je gezondheid. Zorg goed voor elkaar en anderen!

Met gezonde groet,

Het AOV-team

Waarom AOV

Zonder toevoegingen

De vitamines en mineralen in de supplementen van AOV hebben en zo natuurlijk mogelijke vorm, zodat het lichaam deze makkelijk herkent en goed opneemt. Ze bevatten geen hulpstoffen, tenzij dit echt noodzakelijk is

Geschikt voor vegetariër en veganist

AOV maakt gebruik van plantaardige capsules (vegacaps) waardoor het grootste deel van de producten passen in een vegetarische en veganistische leefstijl. 

Eenvoudig in te nemen

De vegacaps van AOV zijn gemakkelijk in te nemen, maar kunnen ook eenvoudig opengemaakt worden. De inhoud kan dan vermengd worden met voeding of opgelost worden in bijvoorbeeld water of yoghurt.  

© 2019 AOV. All rights reserved  —  Privacybeleid  —  Cookie Policy